søndag 24. april 2011

Dag 47Umbukta FjellstueOkstindan i det fjerne

23. april
Umbukta Fjellstue - Virvasshytta 47km

Det har vært mange kuldegrader i natt og det ligger an til en ny flott dag. Takk til vertskapet Heidi og Thor Inge Kristensen på Fjellstua for et trivelig opphold og takk til Heidi for all hjelp med innkjøp av proviant.
Thor Inge går Norge på langs og kommer fram til Nordkapp i dag. Gratulerer Thor Inge -dette har gått fort!
Gikk via Sauvasshytta opp på ca 1000moh. Flott utsikt mot Okstindan. Fortsatte videre over Ivaskardet ned til Kaldvatnet på ca 500moh. Vannet var helt nedtappet, ca 40m og var litt kronglete å krysse. Gikk oppover Kvepsendalen til ca 800moh. Flott utsikt nordover mot Saltfjellet og fjellene lenger nord med Suliskongen ragende høyest. Videre ned litt og over Vardfjellet før jeg kjørte ned til Virvasshytta i fin kveldssol. Påskeaften og tom hytte, men hadde godt selskap i radio P1.
Det ble en lang etappe og en flott tur på godt skiføre hele dagen.

Fortsetter mot Saltfjellet og Bolnastua i morra.

http://www.umbuktafjellstue.no/

2 kommentarer:

 1. Hei Øyvind,
  Ser du har mange fine opplevelser på din vei mot nord, om ikke helikopterbesøket var det mest positive, så er det jo fint å se at sikkerheten fungerer. God påske og god tur videre nordover!

  SvarSlett
 2. Hei Øyvind
  Nå har vi hatt fine feriedager i Danmark..der er det enda mer vår enn her...ja nesten sommer !! Det er grønt og fint her og i dag har ungene plukket en stooor bukett hvitveis :)
  Det er noe annet enn vinterlandet du befinner deg i...
  Vi var jo spent på å se hvordan du har hatt det de siste dagene...Fint å lese og se de flotte bildene av fjell-landskapet i nord...og av deg :) solbrun og fin !!
  God tur videre til deg Øyvind, vi tenker på deg.
  Klem fra alle oss 5 i Solveien

  SvarSlett