fredag 25. mars 2011

Dag 17

Sandhaug, vaerfast dag 4

I dag skulle vi avgaarde, vinden har nok loeyet litt, men det foeyker fortsatt mye. Etter frokost pakket vi oss likevel ut av hytta og var klar til aa gjoere et forsoek, men skjoente fort at vi bare kunne flytte inn igjen.
Det blaaser konstant kuling, baade stiv og sterk med fokk og snoe, saa sikten er minimal.
I ettiden ramler to forblaaste Hollendere inn i hytta. Et eldre par, Ursula og Bo de hadde ligget i telt de siste tre nettene bare 1,5km herfra. Det hadde vaert noen heftige nettet i telt og i dag hadde de sjekket GPS'n og oppdaget hvor naert hytta de var.
Vi haaper vaermeldingen for i morra stemmer bedre.
Naa fyrer vi paa siste vedsekken, det er tomt for nugatti og annet snadder og batteriene paa mobilen er straks tomme - ikke et vondt ord om Sandhaug, men naa vil vi gjerne vekk herfra;o)

2 kommentarer:

 1. Hei igjen Øyvind
  Fint å få rapport fra høyfjellet...vi satser på at i morgen går turen din videre. Det er betryggende at du ikke går videre før du er helt sikker på at været er bra nok. Mamma kommer hjem fra Danmark i kveld og er nok spent på hvor du er...
  Vi heier på deg, og tenker på deg hver dag!

  Varme klemmer til deg fra
  Eline & Tore, Emma, Ida og Lasse

  SvarSlett
 2. Storebror !!!! Fikk nettopp tlf fra Marit som har sjekket opp at du har gått videre i dag !!! Du har vært innom neste turisthytte til en kopp kakao før du gikk videre ! Jippi !!
  god tur!! Regner med at du har ladet batteriene dine til maks etter flere dager i ro, så nå går det fort tenker jeg....:)

  Eline

  SvarSlett